Tudjuk, hogy cégvezetőként, tulajdonosként képes lennél heti pár posztot legyártani a közösségi médiába nélkülünk is. De jellemzően nincs időd rá, mire este eljutnál addig, már kedved sincs, és legyünk őszinték: mert egy kiváló üzletember / asszony vagy, a közösségi kommunikáció nem biztos, hogy a Te asztalod.

 

Cipész a cipőnél, mi az írásnál! Közösségi média kezelés akár már holnaptól!

Mondd el nekünk mit szeretnél, mi a célod a Facebook, Insta oldaladdal. Mondd el, hogy milyen stílust, felépítést akarsz látni, jellemzően milyen ügyfelekkel dolgozol, és ki a célközönséged. Találjuk ki együtt a tervet a Te kéréseiddel, a mi javaslatainkkal mixelve, és csapatunk véghez viszi, akár a blogoddal, weboldaladdal összhangban működtetve.

Persze hiheted, hogy neked erre nincsen szükséged, de a válaszunk az:

  • közösségi média jelenlétre és aktivitásra azért van szükséged, hogy könnyebben kapcsolatba lépj emberekkel.
  • a közösségi média segíthet abban, hogy a márkád szélesebb körben ismertté váljon, ezáltal több üzletet nyélbe tudsz ütni, ergo, a pénztárcád tartalmát növelheted. Ok – okozat.
  • a közösségi média lehetővé teszi a reakciók, vélemények és visszajelzések gyors megosztását, így megtudhatod, hogy követőid miként reagálnak új termékeidre, ötleteidre. Ez megkönnyíti a gyors korrigálást.
  • a közösségi média platformokon tudsz hirdetni, hogy ezáltal még több emberhez jusson el az üzleted. Lásd második pont. Több üzlet, több pénz!

Tudjuk, hogy sima bejegyzések írása nem igényel különösebb szakértelmet, de menni fog ez akkor is, amikor több időt, kutatást, és kreatív szöveget kell beletenned a posztokba?

Ha úgy érzed, hogy inkább vállalkozásod más, lényeges területeire koncentrálnál, akkor passzold a labdát, mi elkapjuk és felépítjük az oldalaidat!

Töltsd ki az alábbi űrlapot és vedd fel velünk a kapcsolatot!